lørdag 17. oktober 2009

Fisk og tomat i ovn

Fisk er godt og sundt.
Og det er mange måtar å lage til fisk på. Man kan bli litt lei av vanlieg kokt torsk til tider, sjølv om det er godt. Men det kan vere kjekt og godt med forandring.
En dag kom eg på denne retten og den er blitt riktig populær her i hus. Den er enkel.

3- 4 smørklatter i bunnen på eit ildfast form
hell over en boks hermetisk tomater
del løk og legg over tomatene
legg deretter fisken over på rekke og rad. Eg har brukt trsk. men prøv gjerne med andre sortar.
skjer ned tomater i skiver og legg ei skive på kvar fiskbit
deretter legger du på ost. Enten i skiver eller reven.
Til slutt krydra du med salt, peppermix og kvitløkskrydder.
Settes i ovnen på 180 grader i nesten 1 time. Variera frå ovn til ovn.
Kan serverast med nypoteter eller ris.
Velbekomme og nyt :)