fredag 12. september 2008

Islandsk marsipankake



Denne flotte kaka lagde mine foreldre til dåpen på mitt tantebarn. Grunnen til at eg legger den inn på matbloggen min er at fyllet dei brukte var ganske annerledes enn eg er vandt til i Norge. Og eg tenkte eg kunne dele dette tipset med dokke:)

Kaka er laga av vanleg sukkerbrød bunn, men i mellom botnane hadde dei piska krem, knust pikekyss og jordbær (ferske og hermetiske) Du kan også bruke jordbærsylte og frosne bær. Dekk kaka med marsipan og pynt etter ønske så klart!! :)

Nydelig!!!

4 kommentarer:

Landliv sa...

Nydelig! Her blir det alltid marsipankaker på bursdagene, vet ikke om andre enn mine barn som liker det, pleier å være mest voksne som vil ha det. Men hos meg elsker de det! :-)

pepperkverna sa...

Denne så lekker ut! Hege

Strikkelines sa...

Nydelig...kjennes sånn ut...så jeg tror jeg skal prøve det fyllet neste gang

LinnMarit sa...

har ikke hatt pikekyss som fyll, det skal proeves ut neste gang. men ferske jordbaer og krem med vaniljesukker i nam nam..april-here we come(prinsessa har nemlig bestilt jordbaermarsipankake til 5 aarsdagen:)