mandag 24. november 2008

Bringebær- og karamellkake

Denne kaka dikta eg opp når eg ein gang skulle lage bløtkake, og var tom for idèar om kalags kake eg skulle lage. Var litt lei av dei gamle..
Så det blei denne:

Sukkerbrødbunn ( del i 2)
Dynk nederste bunnen med litt melk.
Knus makkroner ( småkaker)
og bland dei knuste kakene i bringebærsylte.
Fordel dette over nederste bunnen.
Bland saman litt piska krem, vaniljesaus, og karamellsaus ( Issaus)
Rør saman og ha på nederste bunnen.
Legg på øverste bunnen.
Smør resten av piska kremen over kaka. Den skal vere tildekt av krem.
Pynt med bringebær eller jordbær, og litt karamellsaus
Velbekomme!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Þeta er girnileg kaka.
Klem mamma.

frida sa...

MMmmm mmmmm, Girnileg afmæliskaka :)

Kveðja, Fríða Björk