søndag 5. april 2009

Hurtig brødrett

Her kjem ein hurtig og enkel og ikkje minnst nydelig brødrett.
Server den gjerne når du skal ha klubbkveld.
Den smaker godt og er som sagt enkel å lage og servere.
Den kan tilbredast i mikrobølgeovn, men også i vanlig steikeovn.

1 loff
1/2 boks grøn asparges
1/2 boks sjampingjong
litt kalkunskinke frå boks
1 pk kremfløte
1 egg
Reven ost

Rist saman 1 egg, nesten en pk kremfløte og saft frå sopp og asparges, krydd det med aromat, og litt salt og pepper.
Fjern skorpen frå loffen, og legg skivene i bunnen på ein ildfast form eller eit mikrobølgefat.
(1,1/2 litr)
Kalkun, asparges og sopp legges over loffen, og deretter heller du røren over. Legg over loff igjen (lagvis) og så kalkun igjen og eggerøren.
Dekk til med reven ost
Stekes i ovn i ca 20 min eller ved 600W i mikrobølgeovn i 10 min.

3 kommentarer:

Hobbykokken sa...

Dette hørtes jammen spennende ut - det skal jeg garantert prøve!!!

Villmarkstausa sa...

Takk for oppskrift. Må prøves;-))

HildeS sa...

Noe lignende har jeg jammen smakt før, på Island... Gleder meg til å prøve den.