tirsdag 27. mai 2008

I begynnelsen....

VELKOMEN TIL MIN MATBLOGG!!
Nå har eg starta ein matblogg :)
Fikk idèen når eg sto på kjøkkenet og laga en deilig sommarleg salatrett ein dag.... Og tenkte det kunne vere kjekt å dele litt oppskrifter med dokke av og til. Og då følte eg at eg måtte ha ein eigen blogg til det. Den andre bloggen er meir interiør og hobbyblogg.
Men iallefall....så er tanken å legge ut litt gode oppskrifter eg får mykje skryt av frå venner og familie. Det blir mest litt sjeldne ting, men også ting eg har laga. Kaker, salatar, matrettar av ymse slag, gjærbakst osv... Litt Islandske oppskrifter vil dukke opp....Men det blir uansett mat eg har laga...skal prøve å legge med bilder også for kvar ting eg lagar.
Håpar dokke stikker innom av og til og får idèer til matlaging, eg kan også ta imot ønsker og spørsmål hvis nokon vil ha noko spesilet..Kansje har eg akkurat den oppskrifta eller erfaringa på lur. For meg er dette litt ekstra hobby :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo Anna Lisa, gratulerer med en ny og fin blogg. Gleder meg til å følge denne også :)

Jorunn sa...

Mmmmm nammi nam!
Her gleder jeg meg til å bli fast gjest!
Har faktisk tenkt samme tanken selv av og til, kanskje det blir til høsten??
Tusen takk for linken, veldig mye fint fra container. Sukk!! Må finne en butikk i Trondheim som selger de klærne ;o)
klems

Fjordheim sa...

Gratulerer med ny blogg.
Gleder meg til å følge med på den å få tips til nye spennende oppskrifter.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så spennende!!

Lena sa...

Hei igjen!
Jeg ramlet likesågreit innom her også, jeg da!!!
Her er det bare å fyre løs med oppskrifter... Lurer på om ikke jeg også skal gjøre det samme? *ler*

Miamor sa...

Bra tiltak!! gleder meg til å følge med!!

Ha en giiinfin lørdagskveld!

Kardemomme sa...

Hei du!
Jeg klikket meg inn til deg etter at du la igjen kommentar på bloggen min..Du har en nydelig blogg!!!Ser den er helt ny :)Jeg har bare blogget i noen uker jeg også..Håper babyen din kommer snart ;)Tar men en tur innom igjen snart! Lykke til med fødsel!!
Klem fra Kardemomme

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片