onsdag 30. juli 2008

Rabbarbrapai

Dette er verdens enklaste rabbarbrapai. Denne er veldig grei å ty til hvis du får uventa besøk. Snerten og lettvint å lage på kort tid. Rabbarbra og bær har eg alltid i frysaren, og mjøl, margarin og sukker er en standard i mitt kjøkken skap. Så da er det bare å sette i gang.... Den har eg laga mykje i sommar, og den har slått veldig an. Du kan også variere den med andre frukt eller bær. Prøv også med eple, blåbær, bringebær, ribsbær, jordbær...velg det du liker sjølv.

Slik gjer du:

Legg rabarbaren eller det du bruker i paien utover en ildfast form.
Lurt å strø sukker over rabbarbaren. Det går an å bruke frosen rabbarbra, det trengs ikkje nødvendigvis frisk rabbarbra eller bær.

Til bunnen tar du:
litt hvetemjøl ca 3 dl
litt sukker ca 1 dl
smelta margarin ca 150 gr
Knød saman til deig
Dryss over rabbarbaren.
(hvis det er for lite deig og ikkje dekker rabbarbaren heilt er det bare å lage meir)
Sett dette deretter i en varm ovn på ca 200 gr, i ca 20 min( til du ser at deigen er litt brun på toppen)
Server med is eller piska krem.
Nydelig!!
Og eg oppdaga at denne er faktisk god sjølv om den er kald også:)
Velbekomme!!
(Bilde kjem)

1 kommentar:

Vibeke sa...

Nå står paien i ovnen med epler i steden for rabbarbra.Samboeren min er sendt i butikken for å kjøpe is!Gleder meg til å smake.

Så fin hjerteblogg du har også,koser meg virkelig når jeg er innom deg.Kommer til å komme innom både hjerte- blogg og mat fremover.

Sommerhilsen.