torsdag 7. oktober 2010

Nachos

Nachos (Kan gjøres vegansk)

En av de mest kjente rettene fra det meksikanske kjøkkenet er også en av de mest lettlagde. Vi viser deg hvordan!

(som forrett/snacks til 4-5 personer)
1 pose nachos (vanlig type, ikke med ost eller krydder)
1 pakke vegetarisk farse
1 pose tacokrydder
(evt. en pakke santa maria vegetarisk tacomiks, stekt med litt mindre tomater enn det står på pakken)
1 liten boks mais
Revet ost
Evt. rømme

Sett ovnen på 200 grader. Legg nachoene i en stor, ildfast form. Stek farsen i litt olje, og ha på tacokrydder og evt. litt vann etter hvert. Strø farsen over nachosene, strø mais over, og avslutt med ost på toppen. Stek i ca. 15 minutter eller til osten er gylden. Smaker godt med salsa og guacamole til. Om du vil, server med rømme ved siden av.

Nachos for veganere: Stek bare nachoene i ovnen, og server med guacamole og rød salsa.


1 kommentar:

Lemonia sa...

Nam nam, nachos er kjempegodt. :-)