Nachos (Kan gjøres vegansk)
En av de mest kjente rettene fra det meksikanske kjøkkenet er også en av de mest lettlagde. Vi viser deg hvordan!
(som forrett/snacks til 4-5 personer)
1 pose nachos (vanlig type, ikke med ost eller krydder)
1 pakke vegetarisk farse
1 pose tacokrydder
(evt. en pakke santa maria vegetarisk tacomiks, stekt med litt mindre tomater enn det står på pakken)
1 liten boks mais
Revet ost
Evt. rømme
Sett ovnen på 200 grader. Legg nachoene i en stor, ildfast form. Stek farsen i litt olje, og ha på tacokrydder og evt. litt vann etter hvert. Strø farsen over nachosene, strø mais over, og avslutt med ost på toppen. Stek i ca. 15 minutter eller til osten er gylden. Smaker godt med salsa og guacamole til. Om du vil, server med rømme ved siden av.
Nachos for veganere: Stek bare nachoene i ovnen, og server med guacamole og rød salsa.
1 kommentar:
Nam nam, nachos er kjempegodt. :-)
Legg inn en kommentar