Her kjem ein hurtig og enkel og ikkje minnst nydelig brødrett.
Server den gjerne når du skal ha klubbkveld.
Den smaker godt og er som sagt enkel å lage og servere.
Den kan tilbredast i mikrobølgeovn, men også i vanlig steikeovn.
1 loff
1/2 boks grøn asparges
1/2 boks sjampingjong
litt kalkunskinke frå boks
1 pk kremfløte
1 egg
Reven ost
Rist saman 1 egg, nesten en pk kremfløte og saft frå sopp og asparges, krydd det med aromat, og litt salt og pepper.
Fjern skorpen frå loffen, og legg skivene i bunnen på ein ildfast form eller eit mikrobølgefat.
(1,1/2 litr)
Kalkun, asparges og sopp legges over loffen, og deretter heller du røren over. Legg over loff igjen (lagvis) og så kalkun igjen og eggerøren.
Dekk til med reven ost
Stekes i ovn i ca 20 min eller ved 600W i mikrobølgeovn i 10 min.
for 2 år siden
3 kommentarer:
Dette hørtes jammen spennende ut - det skal jeg garantert prøve!!!
Takk for oppskrift. Må prøves;-))
Noe lignende har jeg jammen smakt før, på Island... Gleder meg til å prøve den.
Legg inn en kommentar